KVĚTÁK ZAPEČENÝ S MASEM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZELENINA / 




INGREDIENCE: 1 středně velký květák, 250 g mletého masa, 1 cibule, 1 žemle, trochu polotučného mléka, pepř, sůl, rostlinný tuk a strouhanka na vymazání zapékací misky.

POSTUP PŘÍPRAVY: Květák opereme, rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Zapékací misky vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a jako první vrstvu dáváme květákové růžičky. Na ně rozložíme připravené mleté maso, potom opět vrstvu květáku, pokapeme rozpuštěným rostlinným tukem a zapékáme tak dlouho, než je květák měkký a pokrm propečený. Porce na talířích posypeme nakrájenou petrželkou, můžeme je rovněž posypat strouhaným sýrem nebo přelít kečupem. Podáváme s brambory.

Příprava masa: Na tuku zpěníme rozkrájenou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, slabě opepříme a krátce osmahneme. Rozkrájenou žemli, kterou jsme pokropili mlékem, vymačkáme a vmícháme do masa.



KVĚTÁK ZAPEČENÝ S MASEM. KVĚTÁK ZAPEČENÝ S MASEM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1369 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz